Bellen Gaan naar

Regels Toeristische plaatsen Domaine du Bocq

Geachte kampeerder, welkom op onze camping! Wij doen ons uiterste best om uw vakantie zo leuk en aangenaam mogelijk te maken. Hiervoor zijn enkele regels en afspraken met betrekking tot het verblijf op Domaine du Bocq. Met het verblijf op onze camping gaat u akkoord met onderstaande reglementen.

Aankomst en vertrek
Bij aankomst vragen we u zich te melden bij de receptie. Gereserveerde plaatsen dienen bij aankomst te worden afgerekend. Op uw vertrek dag dient u de plaats voor 12.00 uur te verlaten, en deze schoon en opgeruimd achter te laten. Bij de receptie is informatie verkrijgbaar over de diensten, sportfaciliteiten, activiteiten en andere nuttige tips over de camping en omgeving.


Huisdieren
Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd. Hieraan zit wel een bijdrage verbonden. Meld uw hond daarom altijd aan bij de camping. De huisdieren worden buiten de camping uitgelaten. Mocht uw huisdier toch zijn behoefte doen op de camping, dan dient u dit op te ruimen en weg te gooien. Huisdieren zijn verboden in en rond het sanitair.


Bezoekers
Campinggasten mogen bezoekers ontvangen. Hier zit wel een bijdrage aan verbonden. Meld uw bezoekers daarom altijd aan bij de camping.


Kampvuur
Kampvuur alleen op de aangewezen kampvuurplekken of vuurschalen. Houd het vuur klein en laat het nooit onbeheerd achter. Wanneer er i.v.m. aanhoudende droogte een vuurverbod is afgegeven, dient u dit te respecteren. Hout sprokkelen is op last van de boswachter niet toegestaan. Stookhout is te koop bij de beheerder.


Milieu & duurzaamheid
Respecteer de natuur. Voorkom: zwerfafval, beschadigen van flora en fauna, verstoring van het dierenmilieu en blijf op de paden en wegen. Jagen en vissen zonder vergunning is verboden. Afval graag gescheiden weggooien in de daarvoor bestemde bakken. Deze bevinden zich voor aan de camping. Chemisch toilet: afvalwater bederft het milieu en dus uw leefomgeving. Gooi het dus niet weg in de omgeving van uw tent/caravan/camper maar gebruik hiervoor de stortbak van het chemisch toilet. Ga spaarzaam om met kraanwater en elektriciteit.


Veiligheid
In verband met spelende kinderen en mede kampeerders, vragen wij u stapvoets te rijden met de auto (5 km/u). Ouders, begeleiders of verzorgers zijn ten alle tijden verantwoordelijk voor hun (of hun toevertrouwde) kinderen, in het bijzonder in de speeltuin en aan/in de rivier de Bocq. Voor kleine ongevallen: er is een EHBO-koffer bij de receptie. Het noodnummer in België is 112. Drugsgebruik is verboden. In de zomerperiode is de spoorweg in gebruik door een toeristisch treintje. Loop daarom in deze periode niet over of naast het spoor.


Sanitair
De sanitaire installaties moeten steeds schoon achter gelaten worden na gebruik. Toiletten/douches gebruiken we samen en we moeten deze dus ook samen schoonhouden. Denk ook aan degene die na u komt (a.u.b. geen maandverband, doekjes in de toiletten i.v.m. verstoppingen). Kleine kinderen alleen onder begeleiding naar het toilet. Buiten de wasbakken mag niet worden afgewassen.


Overlast
Respecteer andere bezoekers van Domaine du Bocq. Maak geen overbodig lawaai. Tussen 23.00 uur en 07.00 uur geldt voor alle bezoekers dat het stil is op de camping. Vanaf 23.00 uur zal de slagboom gesloten zijn voor verkeer.


Aansprakelijkheid
Domaine du Bocq aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor diefstal, schade aan uw eigendommen of letsel van kampeerders of gasten met betrekking tot het kamperen op de camping en het gebruik van de voorzieningen.

Douchemuntjes
Er zit geen refund op douchemuntjes