Outdoor Camping in de Ardennen

Altijd al eens willen camperen in de Ardennen, maar dan op een avontuurlijke manier? Dan is Outdoor Camping bij Camping Domaine du Bocq perfect voor jou. Wij bieden prachtige natuur gelegen kampeerplekken in het hart van de Ardennen. 

 

Op zoek naar een Outdoor Camping in de Ardennen?

Wil je graag kamperen op een avontuurlijke manier? Of houd je van de natuur? Dan is Outdoor Camping écht iets voor jou. Domaine du Bocq ligt in een prachtige vallei aan de rivier du Bocq in het kleine dorpje Purnode in de Belgische Ardennen. 

Komt u voor uw rust, voor een mooie wandeling door de natuur of om een van de vele activities te doen? Op onze camping en in de omgeving hoeft u zich niet te vervelen. Wij bieden verschillende (begeleide) activiteiten op en rond de camping. Niets kom je te kort voor Outdoor Camping in de Ardennen!

Outdoor Camping in de Ardennen
Outdoor Camping in een prachtige vallei in de Ardennen

De voordelen van Outdoor Camping in de Ardennen

  • Genieten van de prachtige natuur
  • Perfect voor de wandel- en fietsliefhebber
  • Leer het gebied kennen op een andere manier

Overnachten bij Camping Domaine du Bocq in de Ardennen

Outdoor Camping in de Ardennen bij Domaine du Bocq

Activities

Activities

Read more

Food and drink

Food and drink

Read more

About the campsite

About the campsite

Read more

The environment

The environment

Read more

Blogs

Blogs

Read more

Waarom Outdoor Camping in de Ardennen?

Wanneer je verblijft op een Outdoor Camping in de Ardennen zit je absoluut niet stil. Je hebt in deze prachtige omgeving namelijk een tal van activiteiten zoals; klimmen, mountainbiken, abseilen en GPS tochten. Naast het feit dat je adventure activities hebt doen, kun je ook heerlijke wandelingen maken.

During your stay, you will find complete relaxation at Domaine du Bocq campsite. So you can enjoy everything experience in nature, enjoy deliciously a snack and a drink or the environment explore. In short, there is always something for you and your family to do.

glamping in the ardennes

Also follow us on Instagram