Outdoor Camping in de Ardennen

Altijd al eens willen kamperen in de Ardennen, maar dan op een avontuurlijke manier? Dan is de Outdoor Camping Domaine du Bocq perfect voor jou. Wij bieden prachtige natuur gelegen kampeerplekken in het hart van de Ardennen.

 

Een plekje reserveren? Bekijk de beschikbaarheid!

Op zoek naar een Outdoor Camping in de Ardennen?

Wil je graag kamperen op een avontuurlijke manier? Of houd je van de natuur? Dan is Outdoor Camping Domaine du Bocq écht iets voor jou. Domaine du Bocq ligt in een prachtige vallei aan de rivier du Bocq in het kleine dorpje Purnode in de Belgische Ardennen. 

Kom je voor de rust, voor een mooie wandeling door de natuur of om een van de vele activiteiten te doen? Op onze camping en in de omgeving hoef je jezelf niet te vervelen. Wij bieden verschillende (begeleide) activiteiten op en rond de camping. Niets kom je te kort op onze Outdoor Camping in de Ardennen!

Outdoor Camping in de Ardennen
Outdoor Camping in een prachtige vallei in de Ardennen

De voordelen van Outdoor Camping in de Ardennen

  • Genieten van de prachtige natuur
  • Perfect voor de wandel- en fietsliefhebber
  • Leer het gebied kennen op een andere manier

Overnachten bij Camping Domaine du Bocq in de Ardennen

Outdoor Camping in de Ardennen Domaine du Bocq

Activiteiten

Activiteiten

Meer lezen

Eten en drinken

Eten en drinken

Meer lezen

Over de camping

Over de camping

Meer lezen

De omgeving

De omgeving

Meer lezen

Blogs

Blogs

Meer lezen

Waarom Outdoor Camping in de Ardennen?

Wanneer je verblijft op een Outdoor Camping in de Ardennen zit je absoluut niet stil. Je hebt in deze prachtige omgeving namelijk een tal van activiteiten zoals; klimmen, mountainbiken, abseilen en GPS tochten. Naast het feit dat je avontuurlijke activiteiten hebt doen, kun je ook heerlijke wandelingen maken.

Tijdens je verblijf, kom je helemaal tot rust op Camping Domaine du Bocq. Zo kun je van alles beleven in de natuur, geniet heerlijk van een hapje en een drankje of de omgeving verkennen. Kortom: er is altijd wel wat te doen voor jou en je familie.

Klimmen en Abseilen aug 2021 DDB 24

Volg ons ook op Instagram