Camping Domaine du Bocq 

Avontuurlijke camping midden in de natuur!

 

Ontspanning op Camping Domaine du Bocq

Ontspanning

Bourgondisch genieten in de ardennen

Bourgondisch

Genieten van de natuur van de Belgische Ardennen

Natuur

Een avontuurlijke vakantie op Camping Domaine du Bocq

Avontuurlijk

Wij zijn geopend!  

Stap uit de dagelijkse sleur en ga op avontuur in het hartje van de Ardennen. Welkom bij onze avontuurlijke, outdoor camping Domaine du Bocq! Bij Domaine du Bocq vind je verschillende soorten kampeerplekken, kampeervelden, glamping tenten en gîtes. Geniet van alle rust op een eigen plek naast het kabbelende riviertje du Bocq of zet je tent op één van de velden en geniet van het prachtige uitzicht. Maak daarbij een kampvuur en kom tot rust door de knisperende geluiden en de fonkelende sterrenhemel.

Aan de avonturiers hebben wij ook gedacht! Daag jezelf uit bij één van onze spannende activiteiten. Zo bieden wij op verschillende momenten een activiteitenprogramma aan met o.a. klimmen op een echte rotswand, downhill steppen door de heuvelachtige omgeving en leer handboogschieten net als Robin Hood.

Naast begeleide activiteiten bieden wij ook zelfsturende activiteiten aan. Zo kan je bijvoorbeeld een mountainbike huren en verken op je eigen tempo de prachtige omgeving per fiets. Of ontdek de geheimen uit de omgeving al wandelend met behulp van een GPS. Kom je voor de rust, voor een mooie wandeling door de Ardennen of om een van de vele activiteiten te doen? Op onze camping en in de omgeving hoef je jezelf in ieder geval niet te vervelen!

Rust uit na een dag vol avontuur op het terras van ons café – restaurant en geniet van een lokaal, speciaal biertje met een heerlijk hapje eten. Vanuit het café – restaurant worden er eenvoudige, maar lekkere gerechten aangeboden en kan je hier ook een bestelling plaatsen voor verse broodjes welke je de volgende dag kan ophalen.

Of je nu een ervaren avonturier bent of gewoon op zoek bent naar een ontsnapping uit de drukte, vind het op onze camping Domaine du Bocq!

Overnachten bij Camping Domaine du Bocq

Genieten in de natuur

Overnachten

Overnachten

Meer lezen

Activiteiten

Activiteiten

Meer lezen

Eten en drinken

Eten en drinken

Meer lezen

Over de camping

Over de camping

Meer lezen

De omgeving

De omgeving

Meer lezen

Blogs

Blogs

Meer lezen

Volg ons ook op Instagram