Over de camping

Over de camping

Domaine du Bocq is een driesterren camping en wordt sinds oktober 2019 geëxploiteerd door Rocks ‘n Rivers outdoor en evenementen.
Gasten kunnen kamperen in een eigen caravan of tent of in een 5-/ 6-persoons safaritent. Gasten kunnen ook een tent huren in ons ingerichte Adventure Camp. Voor jong en oud is er meer dan genoeg te doen, zoals spelen in de speeltuin of op het sportveld. Oudere kinderen kunnen zelfs mee doen met een avontuurlijk activiteitenprogramma georganiseerd door de instructeurs van Rocks ‘n Rivers.

Rocks ‘n Rivers is een gecertificeerd organisatiebureau, dat zich sinds 1994 heeft gespecialiseerd in outdoorprogramma’s. Rocks ‘n Rivers heeft een team in de Belgische Ardennen te Purnode en een team in Nederland op het hoofdkantoor te Goirle. Het team in totaal bestaat uit circa 15 medewerkers die zorgen voor een vlekkeloze voorbereiding van uw vakantie.

Gezamenlijk zorgen we ervoor dat u een prachtige, avontuurlijke vakantie kunt beleven op Domaine du Bocq! Hopelijk zien we u een keer op onze camping!

Werken bij ons?

Lijkt het je leuk om op onze camping te werken, bekijk dan eens onze vacature pagina of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn altijd opzoek naar de juiste mensen.  

 

Volg ons ook op Instagram