Onze partners

rocks

Over Rocks ‘n Rivers

Rocks ’n Rivers is een organisatiebureau, dat zich sinds 1994 heeft gespecialiseerd in outdoorprogramma’s en bedrijfsevenementen voor groepen van 10 tot 2500 personen.

Het team bestaat uit 15 medewerkers die zorgen voor een vlekkeloze voorbereiding van uw evenement. De uitvoering van het evenement is in veilige handen bij één van onze projectleiders die samen met het instructeursteam van 60 enthousiaste instructeurs een succes maken van uw evenement.

Over Klim & Avonturenbos

Het Klim & Avonturenbos is onderdeel van Rocks ‘n Rivers. Met beleving, kwaliteit, veiligheid en een persoonlijke aanpak als leidraad zorgen wij voor een onvergetelijke beleving.

Bij het Klim & Avonturenbos ontdek je één van mooiste klimbossen in Brabant, midden op Natuurpoort de Roovertsche Leij (vlakbij Tilburg). Bedwing uitdagende parcoursen tussen de boomtoppen. Spring een vrije val vanaf 12 meter. Of beleef een mooie tocht door de bossen met GPS, kickbikes of mountainbikes. Geniet achteraf van alle avonturen op het sfeervolle terras of in het gastvrije restaurant. Ook in de winter.

 

klimavonturen
snowbreaks

Over Snowbreaks

Snowbreaks biedt groepsreizen, wintersportkampen, bedrijfsuitjes en wintersportvakanties voor gezinnen. Dus of u nu zakelijk of als particulier een wintersportreis wilt boeken, Snowbreaks neemt de organisatie –groot of klein- graag op zich.

Onze andere partners

Volg ons ook op Instagram