Camping in Dinant

Ben je aan het nadenken over een vakantie in Wallonië? Dan kun je beslist Dinant niet links laten liggen. Dinant ligt slechts op een kwartiertje tijden van camping Domaine du Bocq. We vertellen je alles over onze camping in Dinant.

Camping in Dinant gezocht? Domaine du Bocq!

Vlakbij Dinant ligt Camping Domaine du Bocq. Een prachtige camping in de Bocq-vallei. Daarmee is Domaine du Bocq de perfecte camping in Dinant, want binnen 15 minuten rijden ben je in het centrum van Dinant.

We zijn een camping die zich laat kenmerken door bourgondisch en avontuurlijk genieten voor de hele familie. We hebben verschillende soorten kampeerplekken, kampeervelden, glampingtenten en gîtes. Zo kun je ook heerlijk aan de rivier genieten, maar ook naar de stad Dinant!  Bekijk hieronder vooral onze mogelijkheden op het gebied van overnachten op een camping in Dinant! 

Overnachten bij Camping Domaine du Bocq in Dinant

Genieten in de natuur van Dinant

Activiteiten

Activiteiten

Meer lezen

Eten en drinken

Eten en drinken

Meer lezen

Over de camping

Over de camping

Meer lezen

De omgeving

De omgeving

Meer lezen

Blogs

Blogs

Meer lezen

Waarom een camping in Dinant?

Waarom zou je een camping in Dinant bezoeken? Dinant is erg divers. Je kan de stad op verschillende manier bezoeken: te voet, op de fiets, met de auto of zelfs met een riviercruise op de rivier de Maas. De stad is prachtig gelegen tussen het water en de rotsen en daarmee geniet van je van prachtige uitzichten. Het spectaculairste is het uitzicht van op de beroemde citadel. Een niet te missen hotspijt tijdens je verblijf op een camping in Dinant. 

Tijdens je verblijf, kom je helemaal tot rust op Camping Domaine du Bocq. Ga lekker op avontuur in de natuur, geniet heerlijk van een hapje en een drankje of ga de omgeving verkennen. Kortom: er is altijd wel wat te doen voor jou en je familie. 

Genieten op een camping in Dinant

Volg ons ook op Instagram