Activiteiten op Camping Domaine du Bocq

We zijn nog steeds zo trots op de prachtige locatie waar onze camping zich bevindt. In de mooie Ardennen, midden in de natuur, een gebied dat zich perfect leent voor avontuurlijke activiteiten. Dus denk je erover na om te genieten van alles dat de Ardennen te bieden heeft bij ons? Dan zetten wij voor jou alle outdoor activiteiten op een rijtje.

Klimmen in de Ardennen
Voor ervaren klimmers een prachtige omgeving om de rotsen op te gaan. De rotsen van Durnal bieden een relaxte en mooie klimervaring. Ook voor beginners ben je hier aan het juiste adres. Onze ervaren instructeurs nemen je graag mee op sleeptouw om jouw eerste klimavontuur te ervaren.

Abseilen en Via Ferrata
Voor diegene die alleen klimmen niet genoeg vinden heeft de natuur hier meer te bieden. Zo is er een via ferrata parcours dat zicht perfect leent voor de beginnende klimmers. Via staalkabels aan de rotsen baan je zo horizontaal je weg langs grote hoogtes. Eenmaal bovenaan gekomen kun je genieten van een heerlijke en vooral spectaculaire afdaling naar beneden. De eerste stap is spannend. Maar dan begint de adrenaline rush als je met kleine stappen of grote sprongen via het touw afdaalt naar beneden.

High rope parcours
Voor de kleine avonturiers hebben we op de camping zelf ons spannende high rope parcours. Een uitdagend touwenparcours door de bomen met een hoogte tot wel 8 meter. Via obstakels zoals touwladders, evenwichtsbalken, klimnetten en kabelbanen, baan je je een weg naar het einde. De instructeur helpt je op weg, zekert je en daarna kun je zelf helemaal los op het parcours.

Downhill steppen
Voor de echte avonturiers die houden van wat snelheid. Eerst start je met een wandeling naar boven toe om daarna te genieten van de weg naar beneden op de step. Via verschillende heuvels naar de spectaculaire afdeling, de wind door je haren en de snelheid voelen wanneer je dwars door de natuur raast.

Mountainbiken
De perfecte manier om de omgeving op eigen houtje te verkennen en sportief bezig te zijn. Je kunt je eigen fiets meenemen of natuurlijk een mountainbike bij ons huren. Voor ieder niveau is er wat wils en wij kunnen passende routekaarten meegeven. Fiets je liever door de omliggende dorpjes of zoek je wat meer uitdaging op verschillende hoogtes, alles is mogelijk.

Outdoor vakantie boeken?
Heb je al kriebels gekregen om de mooie Ardennen te gaan ontdekken? Neem dan eens een kijkje op onze website om te zien of een outdoor vakantie iets voor jou kan zijn. We laten je graag kennismaken met alles wat de Ardennen te bieden heeft.

Heb je vragen of twijfels, neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op. Hopelijk zien we je snel!