Een winters weekend in de Ardennen

Een vriendenweekend op de planning, graag eropuit met de hele familie of het bedrijf? Je zoekt een plek die het vakantiegevoel geeft, niet te ver reizen is en voor iedereen wat te bieden heeft. De Ardennen is natuurlijk de plek om naartoe te gaan voor een relaxt of actief weekend in de natuur. Het is goed te bereiken vanuit Nederland, België en Frankrijk. Er is voor iedere leeftijd en interesse iets te doen en je kunt het zo sportief maken als je zelf wil.

De Ardennen worden vaak bezocht in de zomer maar eigenlijk is dit het hele jaar door een fantastische plek. Zo kun je ook in de winter een heerlijk weekend of een vakantieweek doorbrengen in deze omgeving. Een tentje is dan natuurlijk niet waar je op zit te wachten, maar een groepshuis is daar de oplossing voor!

Groepshuis Ardennen
Of je nu een familieweekend organiseert of met een vriendengroep erop uit wil, een huis in de Ardennen is dan altijd een goed idee. Bij Domaine du Bocq hebben we twee accommodaties die het hele jaar door te boeken zijn. Beide accommodaties zijn gelegen in de vallei met prachtige groene berghellingen, oude spoorrailsen en in de buurt van Namen en Dinant.

Maison Régal
Een sfeervolle accommodatie, het voormalige treinstation van Purnode. Geschikt voor 24 personen. Er zijn voldoende slaapplaatsen, een gezellige gezamenlijke ruimte met houtkachel, een volledig ingerichte keuken en plaats voor een kampvuur buiten.

Maison de la Vallée
Deze groepsaccommodatie is het voormalige spoorweg hotel van Purnode. De accommodatie is geschikt t/m 15 personen. Net als in Maison Régal is er een ingerichte leefkeuken, een gezellige ruimte met houtkachel en een kampvuurplaats.

Weekend weg in de winter
Het fijne van de groepsaccommodaties is dat een weekend naar de Ardennen altijd door kan gaan. Zon of sneeuw, het is altijd mogelijk om bij ons te verblijven. Daarnaast zijn er genoeg activiteiten te beleven in de buurt voor ieder type weer en seizoen. Gezellig samen zijn bij het haardvuur binnen, opwarmen na een wandeling bij het kampvuur buiten en met droog weer de omgeving verkennen.

Activiteiten
De groepshuizen liggen tussen Dinant en Namen in, twee steden waar veel te zien valt. Denk aan een bierbrouwerij, oude Citadel, diverse musea, kloosters of de grotten. Er zijn ook veel actieve mogelijkheden. Met de mountainbike de omgeving verkennen of met goed weer de kano in om vanaf het water alles te bekijken. Er zijn ook talloze fantastische wandelroutes om de Ardennen te verkennen. En voor de echte avonturiers kan er bij passend weer ook geklommen worden of via abseilen en via ferrata de bergen trotseren.

En het team van Rocks ‘n Rivers denkt ook graag mee om er een compleet weekend van te maken. Met activiteiten die ook altijd naar binnen verplaatst kunnen worden. Zo heb je hoe dan ook een geslaagd weekend waar nog lang over nagepraat zal worden, weer of geen weer.

Ben je net zo enthousiast geworden als ons over verblijven in de Ardennen? Neem dan een kijkje op onze website voor alle mogelijkheden. Heb je nog vragen of twijfels, neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee wat er mogelijk is om jouw vriendenweekend, familiebijeenkomst of bedrijfsuitje tot een succes te maken. Hopelijk zien we je snel!