Luxe op avontuur

Kamperen?
Als we het hebben over kamperen dan zien we volgens mij allemaal wel ongeveer hetzelfde beeld voor ons. Met het hele gezin of vriendengroep op de camping. Stoeien met het opzetten van de tent, slapen op je luchtbedje en creatief zijn met eenpansgerechten. Heerlijk buitenleven of iets minder heerlijk schuilen voor de buien in je tent. Genieten van de natuur en weer even helemaal back to basic. Voor velen nog steeds een ideale vakantie maar wij snappen echt wel dat je soms gewoon zin hebt in net dat beetje meer luxe hoor.

Glamping
Voor al die avontuurlijke natuurliefhebbers hebben wij de perfecte oplossing.Wel de voordelen van het campingleven maar niet met je hele kampeeruitrusting op pad hoeven. Het nieuwe back to basic: glamping. Op camping Domaine du Bocq kan dat nu dus in een van de twee luxe safaritenten. Je slaapt in een grote, volledig uitgeruste tent. Je kunt het bijna geen tent meer noemen hoor. Want er staan zelfs bedden, een koelkast, keukenblok en eettafel in. Bijna een vakantiehuis, maar je kunt thuis wel vertellen dat je bent gaan kamperen.

Op avontuur in de Ardennen
Die portie luxe krijg je wel als je heerlijk droog in je safaritent hebt geslapen. Na een goed ontbijt is het dan nu wel echt tijd om op avontuur te gaan. Want je komt niet helemaal naar de mooie Ardennen om voor je tent te zitten toch?

Rondom de camping biedt Domaine du Bocq verschillende activiteiten aan. Je kunt gaan klimmen en abseilen van de rotsen of liever naar beneden met een steptocht? Als je liever met beide benen op de grond wil blijven staan kun je ook kiezen voor handboogschieten of een mooie gps wandeltocht. Natuurlijk leent de omgeving zich ook perfect om te verkennen per fiets, huur een mountainbike bij ons om dit te doen. En zonder plan de omgeving zien is natuurlijk ook heerlijk. Verdwalen in het nabijgelegen dorpje Dinant of de natuur in, het kan allemaal.

Aan tafel
Het leuke van slapen in een safaritent is dat je alle mogelijkheden hebt. Weer of geen weer, je kunt altijd lekker koken in de tent. Lekker barbecueën en genieten van de zon voor je tent. Of bijkomen na een lange wandeltocht, gezellig binnen aan de eettafel.

Als je echt helemaal voor luxe wilt gaan dan kun je natuurlijk ook een hapje eten in het restaurant op de camping. Goed eten waardoor jij er morgen weer tegenaan kan op een nieuwe avontuurlijke dag. In de zomer zijn er ook verschillende thema avonden. Als je even geluk hebt ben je er op de Italiaanse avond. Want wat is er beter dan een heerlijk verse pizza na een dag sportief bezig te zijn geweest?

Onder de sterrenhemel
Van genieten word je moe, dus je kunt in de avond voldaan neerploffen. Geniet je nog van de heldere sterrenhemel buiten of kruip je met een goed boek vast je bed in? Wat het ook is, je gaat vast heerlijk slapen. Morgen word je wakker van het gefluit van de vogels en hopelijk de zon op je tent. We weten het, die safaritent is zo fijn dat je er bijna niet uit wil komen. Maar gelukkig zorgt de mooie omgeving er vast weer voor dat je zin hebt om weer op avontuur te gaan. En die fijne tent? Die waait gelukkig niet weg en staat weer op je te wachten als je terug komt.

Krijg je nu ook kriebels om op glamping avontuur te gaan in de Ardennen? Hier kun je zien of er nog zo’n fijne safaritent voor je beschikbaar is in jouw vakantie