Op avontuur dichtbij huis

We zijn allemaal wel toe aan vakantie, genieten van de zon, even niks hoeven en andere indrukken op doen. Dit jaar zijn de zomervakantie plannen alleen misschien iets anders dan normaal gesproken. Sommige wachten af en boeken last minute terwijl anderen meteen kiezen voor een fijne staycation.

Wat ook jouw keus is, je kunt hoe dan ook terecht op Domaine du Bocq. Een veilige vakantie, dichtbij huis maar wel echt het gevoel dat je op vakantie hebt, dat kunnen we je beloven. Wij vertellen je graag waarom een staycation bij Domaine du Bocq de perfecte last minute vakantie keuze is!

De voordelen van een staycation
Oke het is misschien klein beetje valsspelen, want een staycation is op vakantie in eigen land. Maar als je uit Nederland of Frankrijk komt dan tellen we België gewoon mee hoor. Want het is het heerlijke gevoel van vakantie maar wel lekker dichtbij huis. Je bent dus zo op je vakantiebestemming en dat betekent dat je langer op de plek zelf van je vrije tijd kunt genieten.

Daarnaast is het wel zo’n veilig idee, dat je met de auto zo weer thuis bent. Mochten de maatregelen strenger worden dan kun je zo de auto instappen. Daarnaast hoef je op dit moment niet in quarantaine of getest te worden als je naar de Ardennen afreist (augustus 2021). Mochten de maatregelen veranderen dan spelen we hier altijd zo snel mogelijk op in en houden we je op de hoogte wat er allemaal wel mogelijk is.

Wat is er te doen op de camping?
Natuurlijk kun je ook gewoon even helemaal niks willen op vakantie, soms is dat heerlijk. Daar is Domaine du Bocq perfect voor, genieten van de rust, het groen en het water. Heb je toch zin in wat actie dan ben je ook aan het juiste adres. Elke dag worden er diverse activiteiten georganiseerd op de camping, voor groot en klein. Van een zoektocht in een grot tot spannende klim- en abseil avonturen. Ga lekker zelf op pad met een mountainbike of op pad met een GPS. In de avond lekker neerploffen op het terras of marshmallows roosteren bij het kampvuur.

De omgeving van Domaine du Bocq
Buiten de camping is er meer dan genoeg te zien. Het gezellige stadje Dinant vlakbij, waar je ook naar de grotten kunt of de bierbrouwerij kunt bezoeken. Een aantal oude kastelen en kloosters in de omgeving, om wat historie en cultuur op te snuiven. Als je puur voor de natuur komt dan kun je hier je hart ook ophalen. Er zijn diverse mooie wandeltochten in de omgeving of verken de buurt via een kano op het water.


Last minute vakantie in de Ardennen
We snappen dat je dit jaar liever last minute een vakantie boekt. Afwachten wat de maatregelen doen en of het een mooie zomer wordt. Gelukkig heb je bij ons de mogelijkheid om last minute een plekje op onze camping te boeken, als er plek is natuurlijk. Zet je tentje neer op een van onze kampeervelden of ga met de hele familie genieten in een van onze groepsaccommodaties. De Ardennen is zo dichtbij dat we bijna vergeten hoe mooi het is. Misschien is dit jaar wel het moment om te beseffen dat je niet ver van huis hoeft voor dat avontuurlijke vakantiegevoel.


Natuurlijk kun je altijd even contact opnemen om te bekijken wat de huidige mogelijkheden zijn. Met de auto ben je waarschijnlijk binnen een aantal uur rijden in de Ardennen, dus ga die tent maar vast inpakken. Zien we je snel voor jouw heerlijke vakantie dichtbij huis?