Een dag op Domaine du Bocq

Heb jij al een kampeervakantie geboekt naar de Ardennen? Kom je voor de rust, de prachtige natuur, voor een beetje actie of een combinatie van dit alles? Hoe dan ook ben je bij camping Domaine du Bocq aan het juiste adres. Nieuwsgierig hoe een dag bij ons eruit kan zien? Lees dan snel verder.

Wakker worden van de vogels
De camping ligt midden in het groen, naast de rivier ‘du Bocq’ dus het is er heerlijk rustig. Je kijkt vanuit je tent of caravan uit op het water, de bomen of de hoge heuvels van de Ardennen. Vroeg in de ochtend word je wakker van de zon die langzaam opkomt of de vogels die fluiten. Of misschien wel van je buren op de camping maar dan heb je wel lekker veel aan je dag. Tijd om je bestelde verse brood op te halen bij de receptie.

Tijd voor actie
Als je houdt van wat actie en sportief bent dan hebben we genoeg te bieden. Ieder weekend en in de zomervakantie iedere dag, bieden we activiteiten aan. Je kunt aan alle activiteiten meedoen of per dag kijken waar je zin in hebt. Je reserveert een plekje voor de activiteit bij een van onze collega’s en de volgende dag kun je mee in actie komen! Ga je met steps de heuvel af, ga je de camping challenge aan tussen de bomen of ga je voor het echte werk: abseilen en klimmen in de Ardense heuvels. Ga je liever zelf op avontuur om de omgeving te verkennen dan kun je een mountainbike huren of met een gps op wandeltocht.


Bijkomen met een biertje
Na het inspannen is het tijd voor ontspannen. Plof neer op ons terras voor een ijskoud Belgisch biertje, dat kan ook voor je tent natuurlijk. Ons restaurant en terras heeft een simpele maar lekkere menukaart. Brasserie gerechten, frietjes, pasta of pizza. Ook voor een goede coupe ijs of borrelplankje kun je aanschuiven. Na een snack of lunch kun jij er weer tegenaan om de rest van de dag nieuwe dingen te ontdekken.


Ontdek de omgeving
Vakantie is ook voor ontspanning dus je kunt er voor kiezen de rest van de middag gewoon even helemaal niks te doen. Lekker zitten voor je tent met een boekje, pootje baden in de rivier of een potje pingpong op de camping. Wil je toch wat meer van de mooie omgeving zien dan kunnen we dat zeker aanraden. Een lekkere wandeltocht door het groen of het nabijgelegen Dinant ontdekken bijvoorbeeld. We hebben genoeg tips dus kom vooral langs om die te horen.


De laatste avondzon
Na een dag hard werken of ontspannen is het tijd om aan tafel te gaan. Of je nu kiest voor de luxe van aanschuiven op het terras of liever zelf ‘in de keuken’ staat. Tijd om in het laatste avondzonnetje lekker te gaan eten. Een bbq bij je tent, groente roosteren boven het kampvuur of een simpele campingmaaltijd, het kan allemaal.

Zeker op warme dagen brengt de avond de nodige verkoeling en op de koudere dagen, dan steken we gewoon lekker een vuurtje aan. In de vuurschaal voor je tent of gezellig samen boven het grote kampvuur marshmallows roosteren. In de avond elkaar nog eens uitdagen voor een potje badminton of relaxt met een wijntje genieten van alle rust. Pak de laatste zonnestralen mee en geniet na van je heerlijke vakantiedag. Morgen weer een ochtend om wakker te worden van de vogels en je te laten verrassen.

We hopen je heel snel te mogen laten ervaren hoe fijn een dag op camping Domaine du Bocq kan zijn. Wat zijn jouw plannen voor een vakantie in de Ardennen, we horen het graag!